4 Aralık 2014 Perşembe

Sonunda Vay Anasını Demediğiniz 10 Film

Merhaba her sitede olan sürpriz sonlu filmler, insana huzur veren filmler, kahve kupası ve battaniyeyle ne de güzel giderler temalı film yazılarından ben bıktım çünkü her listede neredeyse aynı filmler var. Yok efendim donnie darko yok efendim fight club bak leon bak eternal sunshine of spottless mind. Sanki dünyada başka film yokmuş gibi zaten imdb top 205te olan filmleri yazıp yazıp duruyorlar. 250yi yanlış yazdım ama silmicem o da öyle kalsın.

sevdiğim film tarzı (temsili)

Öncelikle kimse alınmasın gücenmesin. Ayrıca buradaki filmlerle dalga geçmek gibi bir amacım da yok. Çoğunu gayet beğenerek izlediğim için ıyyy ne biçim filmler bunlar diye laf eden olursa kalbim biraz kırılır. Sonra da kafanızı kırmak zorunda kalırım.

10. MUMYA / MUMYA GERİ DÖNÜYOR / MUMYA EJDER İMPARATORUNUN MEZARI


IMDB puanları sırasıyla 7,0-6,3 ve 5,2 olan bu film serisini tek başlık altında topladım neden çünkü canım öyle istedi. Koskoca Batiatus'un taşak oğlanı hallerini izlemek için seyredebileceğiniz bu filmler eğer çok fazla boş vaktiniz varsa izlenebilir. Şahsen ben köyde olduğum zaman izlemiştim. Köydeki 8 yaşındaki çocukla gülerek izlemiştik.

9. George of the Jungle / Orman Kaçkını George


Cdyi takar takmaz muhteşem müziğiyle kardeşimle benim gönlümü çalan bu nadide filmi umarım çocukken izlemişsinizdir. Çizgi filmlerinden bihaber olarak, babamın büyük ihtimalle korsan sidiciden aldığı filmi izlerken çok eğlenmiş, konuşan goril ve köpek gibi davranan fil ögelerine hayran kalmıştık. IMDB puanı 5,4 olan bu filmi izlerken kafanız yorulmayacak, hem eğlenecek hem de bilindik sonu bekleyerek hiç şaşırmayacaksınız.

8. The Internship / Genç Çıraklar


Klişe mi klişe senaryosu "vay efendim her sitenin bi filmi var bizim niye filmimiz yok" diyen google sebebiyle yazılmış bu filmimizin IMDB puanı 6,3. İki tane biri piç biri efendi kafadar arkadaş var, üniversite hakkında pek bilgileri yok, bilgisayar bilgileri c+ denebilecek düzeyde ama bak ne güzel bi yer neden googleda çalışmıyoruz ki deyip staja başvuruyorlar ve diğer herkesten farklı olan bakış açılarıyla -vovovov ne sürpriz ama- staja kabul ediliyorlar. Yemek yerken izlemelik eğlenceli film ararken bulduğum bu filmi beğenmezseniz snobluk yapmayın derim.

7. Charlie Bartlett / Charlie İş Başında


Allah cidden belanızı versin böyle bir film ismini düşünmek kaç dakikanıza mal oldu acaba kim çeviriyor bu filmleri türkçeye? Her neyse sinirlenmeyeyim boşuna. IMDB puanı 7,0 olan bu filmin başrolünde dünya tatlısı Anton Yelchin var. Kendisi piyano çalan, buz pateni yapan dünya tatlısı bir Rus. Hangi filmde görsem sarılasım geliyor köpek yavrusu gibi bir insan cidden. Yan rollerde ise Kat Dennings ve Robert Downey Jr var. Aslında gayet güzel bir film sonunda vay anasını demiyorsunuz vay piçe bak :d diyorsunuz. Suratınızda bir tebessümle filmi kapatıyorsunuz.

6. Hızlı ve Öfkeli


HİÇ KUSURA BAKMAYIN BUNU FAST AND FURIOUS DİYE YAZAMAM. Bu dünya harikası film serisinin puanları 5,9 ve 7,3 arasında değişse de her filmini ayrı severim. Hızlı ve harika arabalar, güzel kızlar, yakışıklı abiler, klişe senaryo ve espriler. Zaten hepiniz biliyorsunuz neden yazdım ben de bilmiyorum ama hiçbir film listesinde bu güzelim serinin adını göremezsiniz ama benim en sevdiğim serilerden biri olduğu için burada bulunsun istedim.

5. The Pacifier / Komando Dadı

Vin Diesel'in başrolünde olduğu bir başka harika film. Yine kardeşimle evde oturduğumuz zamanlarda kanal d'de denk gelip izlediğimiz bu harika filmde Vin Diesel ve kaslarının yanında meme uçlarını da görüyoruz. Evin küçük kızı sürekli memelerinden bahsettiği için Vin Diesel beyin karizması çizilse de o babacan tavırlarıyla kalplerimizi kazanmasını bildi. IMDB puanı 5,5 olan bu filmi umarım beğenirsiniz çünkü ben çok beğenmiştim.

4. DOA: Dead or Alive / Ölü ya da Diri


Puanı 4,8 olan bu filmiyse bir gece yarısı atvde görüp izlemiştim. Dövüşen seksi hanımlar ve seksi beyler bir dövüş şampiyonası için gizli bir adaya toplanır ve dövüştürülür ama adada başroldeki kızlarımızdan biriyle ilgili gizli bir sır vardır acaba nedir diyerek senaryosunu anlatamadığım bu film eğer çok fazla boş vaktiniz varsa izlemenizi tavsiye edeceğim bir filmdir.

3. Zathura: A Space Adventure / Zathura: Bir Uzay Macerası


Jumanjinın uzayda geçeni olan bu filmde ergen ve asi bir Kristen Stewart ile çocuk Peetayı başrollerde göreceksiniz. Puanı 6,1 fakat bu filmi o kadar da tavsiye etmem eğer küçük kardeşiniz falan varsa onla izleyin derim.

2. Journey to the Center of the Earth / Dünyanın Merkezine Yolculuk


Puanı 5,8 olan bu filmi sinemada izlemiştim. Metalci ve asi takılan arkadaşlarımla gittiğimiz bu filmde onlar birbirleriyle ilgilenirken ben filmi izlemiştim yaşım 13 falandı. Daha o zamandan kaderim belliymiş gerçekten biraz duygulandım bu filmde gerçekten çok saçma ve başrolünde tatlı çocuk oyuncu kontenjanından Josh Hutcherson ile nerede saçma film orada ben lafını bellemiş Brendan Fraser var. Dünyanın merkezine iniyorlar.

1. S P Y K I D S / 008: Çılgın Çocuklar


İŞTE BU. ASIL BAHSETMEK İSTEDİĞİM FİLM. TEŞEKKÜRLER ANTONIO BANDERAS. TEŞEKKÜRLER ROBERT RODRIGUEZ.. Bu filmi şu ana kadar izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz sevgili okuyucularım. Eğer 8 yaşındaysanız ve blogumu okuyorsanız çok şanslısınız hemen gidin çocukluğunuzu bu harika film serisiyle taçlandırın ama eğer 18 yaşındaysanız ve 8 yaşında bu filmi izlememişseniz... Sizler için gerçekten üzgünüm çünkü bu filmi 8 yaşın verdiği eğlenceyle asla izleyemeyeceksiniz. Gerçi ben hala eğlenerek izliyorum ama çocukken izlemenin tadı gerçekten bir başka. Puanları 4 ve 5 arasında gidip gelse de siz imdbde yazan her şeye inanmayın emin olun ki bu film birçok komedi filminden daha eğlenceli.

Evet bir saçma yazının daha sonuna gelmişken sizlere söylemek istediğim bir şey var. Arada eşe dosta falan bu blogdan bahsetmezseniz sevinirim çünkü öylesine yazdığım bir blog için oradan buradan bir sayfa dolusu hakaret yazan hanginizin arkadaşıysa söyleyin yapmasın. Biraz ayıp. Fakat gördüğünüz gibi ne kadar iyi yürekliyim ki beni takip eden kimsenin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum çünkü benim takipçim işini bilir.


Her neyse bu tatsız bilgilendirici yazıdan sonra dünyanın en gereksiz filmlerinde oynayan fakat büyük ihtimalle çekerken bayağı eğlenmiş insanı ödülünü Brendan Fraser beye veriyor ve takipçilerime ne oldum değil ne olacağım demelerini öneriyorum. İyi akşamlar.


2 yorum:

  1. hangi şerefsiz nerede hakaret etti söyle de alalım paçasını aşağı:@

    8 yaşındayken spy kidsi izleyemediğime çok üzüldüm keşke bir günlüğüne yeniden 8 yaşında olsam ve izlesem:(

    YanıtlaSil
  2. @esseve kim olduğunu bilmiyorum ama tumblrda sövmüş biraz salak direkt sildim soruyu hsabjdnkmsal

    YA KEŞKE İZLESEYDİN ama hiçbir şey için geç değildir eslem bir ara izle:)(:

    YanıtlaSil