22 Ekim 2013 Salı

Breaking Bad Stili: Ucuz ve Bulması Kolay

O, içimizden biri. "kimya okuyan herkese potansiyel walter white gözüyle bakıyorum :dd" esprilerinin esin kaynağı. Yaptığı tüm kötülüklere rağmen final bölümünde bizleri gözyaşlarına boğan kişi. Walter White.

                                                          çok popüler beyaz donu

Breaking Bad'in kostümlerinden sorumlu olan bayan bu dizi için "benim çirkin dizim" diyormuş. Cnbc-e dergide okumuştum ve beyaz donun o ablanın fikri olduğunu düşünmüştüm ama meğersem bu beyaz don Bryan Cranston'un fikriymiş. Gerçekten ilham verici bir fikir.

Her neyse ben de breaking bad çok gerçekçi dizi abi ya insanlarından birisiyim çünkü tüm karakterler çevremdeki birilerini hatırlatıyor. Mesela Hank aynı eniştem gibi giyiniyor, eğer halam zayıf olsaydı kesin Marie gibi giyinirdi. Neyse ki annem ne kıyafet ne de huy olarak  Skyler'a benzemiyor. Gerçi allahı var iyi bir hanfendiye benziyor Anna Gunn. Fakat Walter White tam bir baba. Babamın göbeği olmasa Walter White'a benzerdi sanırım.

Geleceğin öğretmen adayı, sıradan görünümlü, küçük hesapların peşinde koşacak baba adayları, şimdinin asi gençleri Walter White kreasyonunun en önemli parçası beyaz donu nereden bulacağını merak ediyorsa cevap çok basit: PAZAR

Ne zaman babannemle pazara gitsem gözüm sütyen takan iç çamaşırcı abilere daha sonra da beyaz donlara takılır. Aklıma Walter White gelir, üzülürüm.

                                        temsili beyaz don                                 sizlerdeki beyaz don

                                       
                                                         şanslı bir takım beylerin beyaz donu



1 yorum: