7 Eylül 2015 Pazartesi

Aile Golü: Modern Family

                                               

Komedi dizisi deyince aklınıza onlarca dizi geldiğini biliyorum ve bence gerçek hüzün burada yatıyor çünkü ortalıkta çok fazla komedi dizisi olsa da güldürme kalitesine bakınca çoğu sınıfta kalıyor. Daha kötüsüyse güzel başlamış diziler rezil bir hale geliyor ve bağlandığınız için izlemeyi de bırakamıyorsunuz ve acı içinde diziyi izlemeye devam ediyorsunuz.

Neyse ki Modern Familyde böyle bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.

AAAAAAAAAAA PARDON KARŞILAŞIYORSUNUZ.

Ve aynı zamanda "Ah zaman ne de hızlı geçiyor, bu çocuk elimizde büyümüştü" diyen akrabalarınıza hak vermeye  başlıyorsunuz çünkü Luke Dunphy'i oynayan oğlanın çocukluğu ne kadar sevimliyse ergenliği bir o kadar kötü ve insana "bu çocuk ne ara bu kadar büyüdü ya" dedirtiyor...

sevimli hali

şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler

Peki dizinin konusu ne? Adından da anlaşılacağı üzere; aile.


Dİzimiz üç aileyi anlatıyor. Evin babası Jay ve yeni karısı dünya güzeli Gloria ile oğulları Manny Pritchett 1. ailemiz olurken, Jay'in kızı Claire ve dünyanın en muhteşem babası Phil ile çocukları Haley, Alex ve Luke Dunphy  2. ailemiz, Jay'in oğlu Mitchell ile Cameron "drama kraliçesi" Tucker ise 3. ailemiz.

Evet doğru tahmin ettiniz Mitchell ve Cameron beraberler. Evet gayler.


Açıkçası bence dizinin en güzel yanlarından birisi Mitchell ve Cameron'ın ilişkisi çünkü komedi dizilerinde gayler genelde plastik karakterler oluyor buradaysa feminen gözüken Cameron'ın sert erkek olduğu zamanları da görüyoruz. Benzincide kabadayılık yapan adamı bastırması, futbol koçluğu gibi son derece maskülen bir işi yapması vb. (Özellikle bu bölümlerde Friday Night Lights'tan bahsedip durması <3 CAMERON TUCKER <3 DÜNYANIN EN GÜZEL ÖĞRETMENİ<3)

                                            makyajımı da yaparım futbolumu da oynarım

Dizinin en güzel karakteriyse bence Phil Dunphy. Hatta abartıyorum televizyon tarihindeki en harika baba karakteri bu adamdır. Eğlenceli ve komik, ailesini her şeyden çok seven, bazen şaşkın bir penguen gibi davranan tam bir tatlış.



,

Gördüğünüz gibi dizinin artıları
+ 6 sezondur vasatın altında tek bir bölümünün olmaması
+ tüm karakterlerini sevmeniz
+ phil dunphy gibi idol bir aile babasına sahip olması
+ gay karakterlerin plastik olmaması (bu konuda hassasım :d suck it 2 broke girls)
+ ailenin öneminin anlatılması ve dizide herkesin birbirini sevmesi <333
+bonus: luke dunphy aptallığı




eksisi
- YOK??????


-pardon varmış. luke dunphynin büyümesi hatta o kadar büyük bir eksi ki kendi babası bile onu oğlu olarak kabul etmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder