22 Ekim 2013 Salı

Breaking Bad Stili: Kafam Güzel Berem Daha Güzel

Jesse Pinkman'ın örnek alınması gereken iki özelliği var. Keş olmasına rağmen stilinden vazgeçmemesi ve meth bağımlısı olmasına rağmen sabah akşam dişlerini fırçalaması. It-girl olduğumdan dolayı diş bakımına verdiği önemi görmezden geliyor ve stiliyle ilgili yazmayı tercih ediyorum. Stil deyince yanlış anlamayın Jesse sonuçta Amerika'nın bağrından kopup gelmiş, hip-hop kültürüyle yetişmiş, yo bitch hadi gel sevişelim mantığında bir insan fakat yine de taktığı güzel berelerle kendisini sevimli göstermesini biliyor. Mr.White sayesinde hayatının boka sarmasıyla bu tarzı arkasında bırakıyor fakat biz kendisini birbirinden güzel bereleri ve saf halleriyle o kadar sevdik ki yeah mr.white, yes science diyen bebeyi özlemekten bıkmıyoruz.






Breaking Bad'in en güzel yanının karakterlerin gerçekçi olması dedik dolayısıyla bu keş arkadaşımızın berelerinden çarşıda pazarda rahatça bulabilirsiniz, bir tane de bana hediye edebilirsiniz. Fakat unutmayın siz Jesse Pinkman kadar sevimli birisi değilsiniz o yüzden bu bereler onda durduğu gibi güzel durmayabilir. Üzülmeyin.

2 yorum:

  1. Fakat unutmayın siz Jesse Pinkman kadar sevimli birisi değilsiniz o yüzden bu bereler onda durduğu gibi güzel durmayabilir. Üzülmeyin.
    BEYLE ACI GERÇEKLERİ ŞAK DİYE SÖYLEYİP TADIMIZI KAÇIRMANIN NE ANLAMI VAR GAMZE HANIM LÜTFEN:///
    onun haricinde süfer olmuş blogunuz güle güle kullanın:)))
    esen cullen:)))))))

    YanıtlaSil
  2. ben de jesse pinkman beresi alıp aynada kendime bakınca bu acı gerçekle ŞAK diye yüzleştim :////
    teşekkürler siz de esen cullen :)))

    YanıtlaSil